Сутерен.мк

Кога ќе ги прашав за националност одговараа Македон, кога ќе додадев Бугар, тие пак Македон!

По завршувањето на Првата светска војна била основана Меѓународна комисија за разграничување меѓу Албанија, Кралството на…