Сутерен.мк

Маск подготвува Ноева арка

Минатата седмица, компанијата „SpaceX“ ја прославила 10-годишнината од првата Драгон мисија, COTS 2, која опфатила заминување…

Магдалена Андоновска: Македонија е на МАРС!

„Спејсекс“, приватната компанија на милијардерот Илон Маск, лансираше од Флорида двајца американски астронаути во орбитата, што…