Сутерен.мк

Маслото за јадење станува авионско гориво

Најголемиот патнички авион во светот Ербас А380 беше искористен за тестирање на одржливи горива за авиони.…

Масло за пржење како авионско гориво

Компанијата Ер Франс – КЛМ ќе испрати свој авион на прв долголиниски лет со „одржливо гориво“:…