Сутерен.мк

Некој јаде месо, некој зелка, а заедно јадат сарма

Износот што го пресмета Сојузот на синдикати од 58.998 денари, кој е неопходен за функционирање на…

Зошто после алкохол ни се јаде месо?

Австралиските истражувачи велат дека алкохолот го зголемува нивото на хормони во телото кои нè тераат да…

Тоше Митрески: Хумусот никогаш не беше опција

Среда, Водњанска, Скопје, 9.45 часот… Инкарцериран во длабок внатрешен конфликт во фаза на дефрагментација на запрашена…

Поради климатските промени ќе јадеме инсекти!?

Според извештајот на светската организација за храна (како што пишува сајтот Klima 101), моментно две милијарди…