Сутерен.мк

Љубопитство

Вљубена сум во оженет маж, кој има и деца. Не сме во врска, но јас потајно…

Зошто ни фали емоционална интелигенција?

Претставата дека некои луѓе се зли, а други добри е примитивна и инфантилна. Ваквото сфаќање се…