Сутерен.мк

Германијo, имаме проблем!

Германски весник Билд објави манифест до дојденците во земјата во кој им се објаснува дека домаќините…

Кои се талибанците?

Нивното прифаќање од сонародниците се случува во време кога Авганистанците се уморни од арогантноста и меѓусебните…