Сутерен.мк

Ведрана Рудан: Сите ние не сме Милена Радуловиќ!

По повод обелоденувањето на случајот со злоставувањата на учителот по глума во неговото училиште во Белград,…

Биљана Србљановиќ: Силувањето – дел од традиционалната култура!

Сексуалното насилство, а особено силувањето, со децении се претставува како речиси карикатурален чин. Силувачите се сметаат…