Сутерен.мк

Ноне Абрашева Ноциќ: И бол и бес!

Има еден вирус многу поопасен од овој што веќе втора година прави партали низ светот. Се…

Домашните миленичиња на пиедестал

Иако четириношците не разликуваат дали е месото од елен или од кокошка, луѓето не жалат да…