Сутерен.мк

Три митови за сексот

Мажите сакаат секс почесто од жените? И жените сакаат секс, но многу обврски ги спречуваат често…

Заблуди за витаминот Ц

За здравјето на организмот многу е битен витаминот Ц бидејќи, помеѓу другото, помага во контролирањето на…

Митови за слабеењето

Сите масти се лоши… Напротив, здравите масти се неопходни за правилно функционирање на телото, а нив…

Навистина ли мачките ни носат подароци?

Колку и да ни е убаво да мислиме дека мачките со тоа што ќе ни донесат…

Предбрачен секс

Мила и најмила јас наскоро ќе се мажам. Па ете вака, ќе ве молам најљубезно, да…

Игор Пачемски: Македониум 3 – Средината

За оваа вињета имав големи планови. Ковав освети. Ковав хвалопсеви. Сакав да биде како еден мој…

Можеби не сте знаеле за сексот?!

Постарите луѓе многу се сексаат. Толку многу, што во моментов се најголемите преносители на полово –…

Три мита за анксиозните

Еден од најчестите психолошки проблеми е анксиозноста, но повеќето личности кои се борат со неа никогаш…

Митовите за Шекспир!

Ликот и делото на бардот на светската книжевност го следат бројни теории на завери, а овие…