Сутерен.мк

Крај на пандемијата за една година?!

Извршниот директор на Модерна Инк, Стефан Бансел, изјави дека за една година од сега, ќе и…

Нова вакцина – две во едно!

Фармацевтската куќа Модерна соопшти дека работи на нова вакцина од една доза, а која е комбинација…

Нема убавина без меланхолија

„Секогаш биди поет, дури и во прозата.“ „Тешко можам да замислам убавина во која нема ни…