Сутерен.мк

Нова бајка од Шанел

На актуелната Модна недела во Париз се одржа и ревијата за есен/зима – 2022/2023 на модната…

Најдоброто од париските улици

Како и секоја сезона, Модната недела во Париз ги најавува трендовите на утрешнината, но облеката на…