Сутерен.мк

Среќната Моника!

Моника Белучи, која е веќе во шестата деценија од својот живот, не се плаши од стареење!…

Игор Пачемски: Каде е Бранка?

Скопје има облини. Да беше жена, ќе беше Најџела Лосон или Моника Белучи! Зошто? Затоа што…