Сутерен.мк

АКТ од Кире Галевски

На големата сцена во Македонскиот народен театар вечерва во 19 часот ќе се одржи промоција на…

Во чест на г.г. Доситеј!

Луксузно издание е отпечатено по повод големите јубилеи посветени на животот и делото на архиепископот охридски…