Сутерен.мк

Реконструкција на нападот во Москва

Четворица вооружени мажи мирно тргнаа кон детекторите за метал во концертната сала Крокус, пукајќи со кратки…

Москва не го признава Меѓународниот кривичен суд

Портпаролот на Кремљ Дмитриј Песков изјави дека Русија не го признава Меѓународниот кривичен суд и смета…