Сутерен.мк

Што се можат многу пари?

Челичен мост во пристанишниот холандски град Ротердам ќе биде делумно демонтиран за да овозможи простор за…

Под прилепски мост го родила 10-тото бебе!

Бебето и мајката која се породи завчера вечер под мост во Прилеп се во добра состојба,…