Сутерен.мк

„Прада“ за прв пат промовира накит

Модната куќа „Прада“ ја лансираше својата прва колекција на накит, насловена како “Eternal gold”, создадена од…

Омилените брошеви на Елизабета Втора

Оваа година влегува во историјата на англиската кралска фамилија: благодарение на Елизабета Втора, која годинава одбележува…