Сутерен.мк

Снепчет ги претркува сите

Компанијата „Снеп“, најпозната по апликацијата „Снепчет“, ја претстави својата прва џебна „летачка камера“. Станува збор за…

Кај е светот, кај сме ние?

Потпирач за одморање на нозете кога е црвено на семафорот. Табуретки „складирани“ во ѕид за заштеда…

Игор Пачемски: Македониум 3 – Средината

За оваа вињета имав големи планови. Ковав освети. Ковав хвалопсеви. Сакав да биде како еден мој…

Викајте ме Исидора!

Една нескротлива жена е родена на денешен ден! Била незапирлива како во професионалниот, така и во…

Ѕвездан Георгиевски: Напредокот на отстранувањето

Повозрасните веројатно се сеќаваат на часовите по марксизам во средното образование. Една од тие „библиски“ лекции…