Сутерен.мк

Повисоки сме од Бугарите за четири сантиметри

Новата мапа со просечна телесна висина на машкото население во европските држави што кружи на интернет,…

Најнаселени градови

Според најновите податоци на сајтот World Population Review кој секоја секунда ја брои светската популација, вака…