Сутерен.мк

Се и ништо

Зошто некој има се, а јас немам ништо? Некои се славни, некои богати, а јас не…

Вистинско наследство

Пријателке, верувам дека до сега не си добила вакво обраќање. Имам внука од 12 години и…