Сутерен.мк

Каде се раѓаат најмалку деца?

Жените во Италија сѐ поретко раѓаат, а оние на Сардинија имаат негативен рекорд. На островот се…

Мендух Јегени: Секој пациент мора да има избор

Само еден поглед врз старата и дотраена гинеколошко – акушерската болница Чаир е доволен да сфатите…