Сутерен.мк

Уличните фотографии на 2021-ва!

Фондацијата Street Photographers Foundation ги објави финалистите и победниците од својот годишен натпревар за најдобра улична…

Премногу гладни, премногу богати и себични!

Повеќе од 811 милиони луѓе не можат да си дозволат здрава и редовна исхрана, а богатиот…

Најокеанските фотографии за 2021-ва

Натпреварот за фотографи Ocean Photography Awards, кој ја слави убавината на океаните и живиот свет во…

Синиша Станковиќ: Килажа и минутажа

Маалско резиме за брачен секс: еден час молење и убедување, пет минути збивтање и половина час…

Синиша Станковиќ: Најважната споредна работа

За генерациите кои сакаа блачко и израснаа во „Апче“… На речиси редовните викенд-прошетки низ паркот со…