Сутерен.мк

Најголемиот брод за крстарење

Новиот крстосувач тежи 250 800 тони и има повеќе од пет проценти поголем волумен од популарниот…

Пронајден сафир од 310 килограми!

Во Шри Ланка пред два дена властите го претставија како што и самите рекоа „Најголемиот природен…