Сутерен.мк

Кои се најнервозните возачи во Европа?

Белгиските шофери се најнервозни и најопасни во Европа, според студија на фондацијата Винчи, јавува агенцијата МИА.…

Коронарна нервоза

Имам една колешка што страшно ме нервира со тие високи штикли, куси сукњи и длабоки деколтеа.…