Сутерен.мк

Кога треба да се одбие вработувањето?

После секој разговор за вработување, најчесто се критикуваме себеси и размислуваме дали сме доволно добри за…

Ненамерни секирации

На одмор запознав еден господин десеттина години постар од мене, со кој си поминав преубаво. Ме…