Сутерен.мк

Државата падна на сите ковид испити!

– Поважно беше да се збогатат приватните болници, приватните лаборатории. Нечуено е две години да не…

Д-р Пановски: Не ги малтретирајте прележаните!

Микробилогот, проф. д-р Никола Пановски ги повикува здравствените власти да не ги малтрерираат прележаните со Ковид-19:…