Сутерен.мк

Наградите на Нина Николиќ

Копродукцискиот проект помеѓу МНТ, Перипетија продукција и Сараевски ратни театар САРТР, „Нема да биде крај на…

Народен непријател во МНТ

Со премиерната изведба на претставата „Народен непријател“ од норвешкиот автор Хенрик Ибзен, а во режија на…

Нема да биде крај на светот!

Дури четири награди се доделени на театарскиот фестивал „Живи фест“ во Босна и Херцеговина за претставата…