Сутерен.мк

За разликата помеѓу нешто и ништо

Фејсбук с(р)еќавања… Кога ќе се појави политичар кому ќе му веруваме, не само кога е на…

Јасна Котеска: Баш ништо!

Сали Соломон, сестрата на Дик Соломон (врховниот командант на семејството вонземјани што преземаат човечки тела за…