Сутерен.мк

Нобеловата за мир на новинарите!

Двајца новинари за борбата за заштита на слободата на говорот во услови на зголемена репресија против…

Навални, СЗО и Грета номинирани за Нобеловата за мир!

Рускиот опозиционер Алексеј Навални, Светската здравствена организација и климатската активистка Грета Тунберг се овогодинешните номинирани за…