Сутерен.мк

Протест поради пресудата против новинарите на ИРЛ

Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) и Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) утре…

Застрашувачка порака кон сите новинари

Британската министерка за внатрешни работи Прити Пател ја одобри екстрадицијата на основачот на Викликс, Џулијан Асанж…

Нобеловата за мир на новинарите!

Двајца новинари за борбата за заштита на слободата на говорот во услови на зголемена репресија против…

Крахот на медиумската дебата!

Телевизиската продукција е одлика на медиумски високоразвиените земји и под неа, по правило, освен сржта на…