Сутерен.мк

Ефтин лек против коронавирусот!

Евтин антидепресив ја намалува потребата од хоспитализација кај високоризичните возрасни пациенти со Ковид-19 покажуваат клиничките испитувања,…

Лепак од отров против крварење!

Истражувачи од канадскиот универзитет Манитоба, лондонскиот Вестерн универзитет и Војномедицинскиот универзитет во Чонгкинг во Кина, направија…