Сутерен.мк

Норвешката принцеза ќе се мажи за шаман

Кралот Харалд В им честитал на парот, велејќи дека е среќен што му посака добредојде на…

Уникатноста на Норвешка

Тунелот Лаердал се протега на неверојатни 24,5 километри, а неговиот дизајн е ценет ширум светот бидејќи…

Град каде што не можеш да умреш

Лонгјербјен се наоѓа на норвешките острови Свалбард во Северниот леден океан, на островот Шпицберген, а поради…

Победници и поразени

До сега на Евровизија се претставени 1 500 песни, па на еден нејзин фан би му…

Разделени од вирусот, споени на мостот!

Ола и Понтус Берглунд си носат столици на расклопување, сендвичи, термоси и многу желба да се…