Сутерен.мк

Г-дин Биг обвинет за силувања!

Крис Нот (67), ѕвездата од „Сексот и градот“ се соочува со обвиненија за сексуални напади! Две…

Фејсбук повторно обвинет за плагјат!

Германската компанија „Ем-сенс“ (М-сенсе) имаше објава на Твитер во којашто го споредува логото на „Мета“ на…

Светлана Антиќ – Јовчевска: Во духот на позитивот

Оваа чудна и неочекувана година исполнета со многу контрадикторности и контроверзи во животот, мене лично ми…