Сутерен.мк

Предбрачна проверка

Во врска сум три години. Дечко ми не сака да почнеме да живееме заедно. Не знам…

Синдром на супер – жена!

Барањата што од себе и пред себе си ги поставуваме на секојдневно ниво, како во приватниот,…

Секс без (об)врска

Во моето друштво многу се популарни врските за една ноќ. Другарките ме сметаат за „ретардирана“ што…