Сутерен.мк

Кои се чудните обичаи на народот Масаи?

Жените во ова племе служат за градење куќи и одгледување деца и стока, кога не се…

Зошто младоженецот ја пренесува невестата преку прагот?

Пред Нова година се случуваат многу предлози за брак, па ајде да ја „раскринкаме навиката“ зетот…