Сутерен.мк

Во која боја изгледаме најпривлечно и најинтелигентно?

Големото истражување на британската онлајн продавница bustshirtsonline.co.uk во кое учествувале повеќе од 1.000 испитаници бараше одговори…

Зошто на туѓа свадба не се носи бело?

Едно од правилата на свадбениот бонтон е гостите да не носат бело. Времињата се менуваат и…

Јасна Котеска: Облеката на полот

Нашето полово секојдневие е маскарада. Успешноста со која трансвеститите го „глумат“ спротивниот пол е доказ колку…

За помалку пеглање

Никој не е пресреќен да пегла на овие неподносливо високи температури, па социјалните мрежи станаа ризница…

Светлана Антиќ – Јовчевска: Облеката човека не го чини човек!

Правот ги покрива и блескавите и рапавите површини. Само кога ќе се загребе и оттргне, сјајот…