Сутерен.мк

Бројот на чевли одредува колку ќе живееме

Државниот шведски емидемиолог д-р Ханс Бјорс излезе деновиве со теорија дека величината на обувките е директно…

Какви обувки „одат“ со фармерки?

Модната приказна што следи е универзална значи, комбинациите важат за сите сезони. Извор… Патики Чизми на…