Сутерен.мк

Рудолф ван Вин: И страст и опсесија!

Кога не е покрај шпоретот, сака да пишува поезија и да чита. Овој симпатичен Холанѓанец, кој…

Илузорна опсесија

Малку ми е срам за ова што ќе ве прашам, ама немам кому да му се…