Сутерен.мк

Кога треба да се откажеме?

Многумина мислат дека откажувањето од она што го започнале е знак на слабост на карактерот. Наспроти…

Љубов, вредна милиони!

Јапонската принцеза Мако денеска се омажи за својот избраник Кеи Комуро, кој нема благородничко потекло, пренесоа…