Сутерен.мк

Амазон ќе отпушти 10 000 луѓе

Ова би било најголемото намалување на работна сила во историјата на компанијата и првенствено би влијаело…

Гугл доби синдикат

Повеќе од 200 – тини вработени во компанијата Гугл формираа синдикат, што е голема реткост во…