Сутерен.мк

Невозможна сопруга

Честопати кога доаѓам дома ја наоѓам жена ми незадоволна. Се е нешто подналутена, напната. Секако ме…

Отсакување

Во брак сум шест години и имам едно дете во него. Бев многу вљубена во сопругот,…