Сутерен.мк

Игор Пачемски: Удри Сашке!

Денот ми почнува во пет часот изутрина. Во 5.30 еве најдоцна, со новиот режим откако ми…

Игор Пачемски: Македонија никогаш не знаела да избере солист!

Големата тајна, која не е ни веќе тајна е дека се преселив во Македонија. Со се…

Егон Савин: Нема доволно силна пцост!

Факултет за драмски уметности завршил во Белград, во класата на Дејан Мијач. Со своите режисерски постановки…

Дејан Лилиќ: Болно е да го живееш она што го играш!

Добитник на овогодинешната награда на Редакција „Вечер“, „Златна маска“, што се доделува во рамките на фестивалот…