Сутерен.мк

Бранка Д. Најдовска: Твоите пари звучат празно

За греота. Толкави богаташи, а без желба да завршат како историски личности. Еми, како поинаку, кога…

Времето е и буквално, пари

На неодамна завршената аукција на Сотби „Невадиски колектор“, која се одржа во Хонг Конг, беше соборен…

Парите и сексот

Фејсбук с(р)еќавања… Маж сака пари/моќ само од една причина: за да има што почесто секс. Жена…

Светлана Антиќ – Јовчевска: Вера, Љуба, Нада и Мамон

Не мора човекот многу да е умен, особено надарен за нешто, ако умее да се потпре…