Сутерен.мк

Магдалена Андоновска: ВИП Секретарка

-Ало…да *Здраво. Јас сум…. Сакав да те прашам кога си слободен да се видиме? -Еј здраво.…

Партија и, се е можно

На 69-тата седница на вториот кабинет на премиерот Зоран Заев, владата ја назначила Бесмира Ејупи за…

Теута Арифи: Ретките судбини се за ретки луѓе

Теута Арифи (Тетово, 1969 година), дипломирала филологија на Приштинскиот универзитет, а магистрирала и докторирала на Филозофскиот…