Сутерен.мк

Машки мираз

Наскоро ќе се мажам и со сопругот ќе почнеме заеднички живот во изнајмен стан. Веќе се…

Алармантни реченици дека не му е гајле

Доколку и една од следните реченици сте ја чуле или слушате од време на време (да…

Териерот – инвалид и слепата лисица!

Британската ветеринарка Ана Лапаз Мендез пред извесно време ја посвоила лисицата Тиквичка, а два месеца потоа…

Што до бога сакаат мажите!?

Веќе неколку години сум оженет со амбициозна, убава, средена и културна жена со која имам и…