Сутерен.мк

Најпарфемите во 2022-ра

Топ пет најпопуларни парфеми во изминатава година: 1. Baccarat Rouge 540, Maison Francis Kurkdjian 2. Sauvage,…

Топ 5 парфеми во 2020 – та!

Статистиката на Гугл, кога се во прашање парфемите, покажа дека и минатата година луѓето повеќе ги…

Колку штителе средновековните маски?

Најстрашната позната болест за луѓето од средниот век била чумата, која ги убивала луѓето на суров…