Сутерен.мк

Парфем од над милион евра

Шумук содржи три литрa парфем и се состои од најдобрите природни состојки од најоддалечените делови на…

Како парфемот да ви трае подолго?

-Пред се, парфемите не треба да ги чувате во купатилото поради влагата и честата промена на…

Зошто мора да се протресе дезодорансот?

Кога би можеле да ѕирнеме во шишенцето од дезодорансот, би виделе дека неговите состојки воопшто не…