Сутерен.мк

Легендарни филмски обувки

  Одредерни балетанки, патики, чизми… го одбележаа светот на филмот повеќе и од некои улоги! Меѓу…

Патики за мрзеливи

Американската компанија Најк ги дизајнираше Flyease Go патиките, кои можете да ги облечете и соблечете, а…