Сутерен.мк

Најмладата која сама го обиколи светот

Деветнаесетгодишната Зара Радерфорд стана најмладата жена која сама го обиколила светот, а во четвртокот се врати…

Најбезбедниот човек на планетата!

Канаѓанецот Берт Тер Харт тргнал на неверојатна пловидба околу светот пред пандемијата од коронавирусот, а кога…

Светови на крајот на светот!

Во време на пандемија од вирусот Ковид 19, секако дека сонувањето за патувања ни е ограничено.…