Сутерен.мк

Ерленд Лу: Пекол

Ракел имаше тешка година, но не беше тажна. Само што навистина беше тажна. Малку. Секоја втора…

Пекол

И беше мачно кога ќе помислеше на роденденот. Долго стоеше пред полицата со средства за мачнина…