Сутерен.мк

Пензионерски секирации

Во пензија сум веќе шест месеци и отпрвин ми беше пријатно и се одморам по цел…

Ќе има нов закон за минимална пензија, но не сега

И покрај тоа што секој ден животот станува сѐ поскап, на власта не и се брза.…

Кралско испраќање на Лазаров

Македонската ракометна легенда Кирил Лазаров вчера го одигра последниот меч во францускиот шампионат во дресот на…